Sisältöön »

040 018 6475

fiilis-murskaus-2.jpg
 

Soran ja kallion murskausta Etelä- ja Keski-Suomessa

Toimimme pääasiassa Etelä- ja Keski-Suomen alueella, mutta pystymme tarvittaessa toimimaan myös koko Suomen alueella. Palvelemme asiakkaitamme laadukkaasti, tehokkaasti ja joustavasti kaikissa murskaukseen liittyvissä tarpeissa. Toiminnan ja lopputuotteiden laatu on perusedellytys työssämme. Olemme luotettava yhteistyökumppani asiakkaille!

Panostamme toiminnassamme laadun kehittämiseen, päämääränä asiakkaidemme tyytyväisyys toiminnan ja yhteistyön suhteen. Ratkaisuja haetaan yhdessä asiakkaan kanssa innovatiivisesti, uutta ja parempaa jatkuvasti tavoitellen. Emme tingi tuotteiden ja palveluiden laadusta missään olosuhteissa.

Kiviainekset asiakkaan toiveiden mukaan:

  • erilaiset betonilajikkeet
  • sora- ja kalliomurskeet
  • katkaistut sepelit

Ota yhteyttä

 
 

Pitkän linjan murskaustoimintaa jo 4. polvessa

Yrityksemme juuret juontavat 1950-luvulle, jolloin Leevi Stenberg aloitti Jokioisten Lamminkylässä soran myynti- ja kuljetustoiminnan. Vuonna 1964 toiminnan laajentuessa mukaan tuli myös murskaus ja betonikiviainesten valmistus. Vuonna 1987 yrityksen nimeksi tuli Stenberg-Yhtiöt Oy, jonka liiketoiminta myytiin vuonna 1999 yrityskaupan kautta Lemminkäiselle.

Vuonna 2015 aloitimme kiviainesliiketoiminnan uudelleen JK Sorajalosteen nimellä. Tällä hetkellä käytössämme on kaksi nykyaikaista siirrettävää murskauslaitosta, joilla valmistamme erilaiset kiviainekset asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Tarkoituksenamme on tulevaisuudessakin kehittää yritystoimintaamme, jotta pystymme yhä laajemmin palvelemaan asiakkaitamme.

Ota yhteyttä

 
 
AsiakasläheisyysRehellisyysMe-henki
  • Nöyryys ja sisukkuus työn edessä
  • Menestymishalu ja yrittäjyys
  • Päätöksentekokyky
  • Periksi antamattomuus tavoitteiden saavuttamisessa
  • Vastuuntunto
  • Henkilöstön huomioiminen ja hyvä kommunikaatio
  • Työkavereiden auttaminen ja muiden huomioiminen

Organisaatiomme on pieni ja ketterä, tunnemme kaikki toisemme varsin hyvin, jolloin asioista on helppo keskustella. Näin takaamme asiakkaiden tarpeiden, toiveiden ja tiedon nopean kulkemisen läpi organisaatiomme. Henkilöstömme on menestyksenhaluinen sekä yrittäjähenkinen. Yrityksen menestymisestä otetaan ja kannetaan vastuuta yhdessä. Siksi asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa ollaan periksiantamattomia.

Innovatiivisuus
 
 

Murskaus- ja seulontapalvelut Etelä- ja Keski-Suomessa

Ota yhteyttä joko soittamalla numeroon 040 018 6475 / 040 018 6473 tai oheisen lomakkeen avulla. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Tehokkaat murskaus- ja seulontalaitteet

Tehokkaat murskaus- ja seulontalaitteet

Siirrettävä kalusto

Siirrettävä kalusto

Ammattitaitoinen henkilökunta

Ammattitaitoinen henkilökunta

Korkea laatu

Korkea laatu

Täytämme tiukimmatkin ympäristövaatimukset

Täytämme tiukimmatkin ympäristövaatimukset